Free songs
Domů / Ostatní / Klasické pálenky známe všichni, je na čase vyzkoušet i ty exotičtější
Klasické pálenky známe všichni, je na čase vyzkoušet i ty exotičtější

Klasické pálenky známe všichni, je na čase vyzkoušet i ty exotičtější

I ve světě alkoholu je spoustu novinek. My si dnes pár z nich představíme. Jedná se o sladší destiláty, které nadchnou zejména ženy. Ananasová nebo jahodová pálenka je daleko jemnější a pije se rozhodně lépe, než když máte pocit trpkosti na jazyku.

Sladké alkoholické pití může zapříčinit druhý den bolest hlavy, ale týká se to převážně zahuštěných likérů. Pálenka je slivovice a dokáže lidově řečeno „vypálit“ červa a jeden panák srovnat i krevní tlak. V přiměřeném množství funguje tedy rovněž jako lék. Na bolest v krku ideálním řešením.

Extra jemné pálenky

Chuť jahod a ananasu je božská, tak proč si jí nedopřát? Přírodní aroma v poctivé pálence je luxusní a snoubí v sobě i eleganci tohoto ovoce. Při otevření láhve, získáte pocit, že čicháte k pravému ovoci. Kdo tedy zrovna nemusí slivovici ze švestek, hrušek nebo meruněk, má šanci rozšířit svůj obzor o tyhle delikátní slivovice s vytříbenými surovinami – jahodová a ananasová pálenka. Kvalita se pozná na první hlt.

Jahody v pálence?

Možná teď vrtíte hlavou, že to ani nejde, ale jahody jsou a budou stále top ingrediencí, která se nehodí jen na bublaninu a jiné sladké dezerty. V nabídce Frutiko tak naleznete také jahody v máčené podobě.

Luxusní drahé čokolády jsou úplně jiné, než ty s menším podílem kakaových bobů. Tyto se rozplývají na jazyku a v kombinaci s již zmiňovanými jahodami a šampaňským nemají chybu. Mohou však také skvěle posloužit k „zajedení“ pálenky.

Jahody a šampaňské tedy nezůstávají pozadu a je na každém z nás, jakou variantu vyzkouší. Nechcete, aby se vám hned točila hlava? Je dobré se před konzumací alkoholu nejprve najíst.

Další nabídka

Pokud máte rádi moderní gastronomii, zřejmě neunikne vaší pozornosti ani nejnovější hity této doby. Ať už se jedná o dortové nanuky nebo cupcakes s krémem, obě tyto laskominy mají jednu společnou věc – kypré nadýchané těsto. Ve zdobení se fantazii meze nekladou a vznikají tak neuvěřitelné a unikátní dezerty.

Nahoru